söndag 13 mars 2011

Härlig helg!!





Efter en riktigt jobbig vecka med flera tandläkarbesök och fixande med blommor och begravning,blev det en bra avslutning.
Lille William och jag var på Hertsökullar,så han skulle få åka madrass.Underbart väder och den lille kämpen stretade och drog upp madrassen hur många gånger som helst.Ner går det ju så fort.Jättenöjda var vi ,när vi sen gick hem, och drack saft och åt sockerkaka.
Igår var det fint väder också,efter några dagar med snö och blåst och sol om vartannat.En tur till stan blev det.Fika på Olssons cafe i Smedjan.Trevligt!
--
Lite svårt har det varit att sova.Tankarna går till änkan till den som begravdes.Hon är så otroligt virrig.Helt i sin egen lilla värld.Pratar och pratar,hela tiden.Otroliga fantasier!!Ville nog inte riktigt tro att maken var död,men det är svårt att veta.Vi har försökt att prata med henne och ordna allt så bra som möjligt,så mer kan vi inte göra.Svägerskan(det är hennes moster) har nog dragit det tyngsta lasset,men jag har försökt hjälpa till så gott jag kunnat.Det har varit skönt att vi har kunnat hjälpas åt!
Så tänker man på sina egna gamla föräldrar och deras bekymmer.Ibland är det som att det bara är ålderdom och död allt handlar om.
Min egen kropp har protesterat lite.Värk,lite mera än vanligt.
--
Nej,nu måste jag släppa detta ett tag.
Har som sagt haft en underbar helg tillsammans med dottern och lilla barnbarnet.Det piggar upp!
Nu är det bara att ta nya tag och se våren an!!!
Hej från mej för nu!!


3 kommentarer:

Annica sa...

Skönt att varva ner med nära och kära efter en strävsam vecka. Och nu, när kylan äntligen gett upp(?), är det läge för härliga vinterlekar. Nu hoppas vi på många, fina vårvinterdagar.

Sanna sa...

Vad härligt det ser ut med riktig vinterdag och kunna åka i backen! Inte lätt med åldersförvirring och demens... :( Inte mycket man kan göra tyvärr.
Kram!

Gunnel sa...

Skönt för oss alla att det börjar bli behagligt att vistas utomhus.

Bloggintresserade