tisdag 21 juni 2011

Underbara regn!?

En liten filosof i sommarvärmen!

Det kanske låter märkligt att jag tycker att det är underbart att det regnar!
Igår hann jag så mycket inne,som inte blivit gjort annars.Städning av toaletter bl.a.
Rensade sedan mitt dukskåp.Två stora kassar till soporna.En sån massa skräp man sparar på.En vän på Facebook såg detta och blev nästan hysterisk.Jag har lovat att skicka lite av dom gamla dukarna till henne på västkusten!
Jag mår MYCKET bättre nu!Känner att nu är det på rätt väg.
I lördags var jag på grillfest med Brandservicegänget.Alltid lika rolig att träffa dom och få skratt riktigt gott.Dom är så roliga.Det går jättebra för firman,Lennart ler nog i sin himmel,när han ser hur dom förvaltar hans verk!!!

Nu har en av dom nya grannarna köpt virke åt mig till en liten del av panelen på huset.Ska vänta lite innan vi börjar med detta,Elsy och jag.Ska bli riktigt kry först tänkte jag.

Nu ska jag fortsätta att rensa ut lite skräp och kanske baka en kaka.Bakning har jag helt kommit ifrån,men måste skärpa mig lite kanske.

Tack för kommentarerna---vad glad jag blir åt detta.
Adjö för nu!!!! 

3 kommentarer:

Annica sa...

Idealiskt väder för innesysslor! Jag har inte heller bakat på ett tag, men idag blev det en lunchpaj och en dubbel sats äppelkaka.
Vad roligt att du börjar känna dig bättre! Nu är det bara att njuta sommaren!

Gunnel sa...

Tack vare det intesiva och nyttiga regnet har även jag ägnat min dag åt bak. Det blev toscamuffins som blev bra, så jag får vara nöjd med min gamla spis från 80-talet.

Yvonne sa...

Tyvärr blev det ingen bakning för mig.Hittade flera ställen att rensa.Nu är jag helt slut och det är en enorm röra i syrummet.

Bloggintresserade