onsdag 3 februari 2010

Däckad!

Då sa kroppen ifrån då!!
Idag känner jag mig så här.Svårt att komma upp ur sängen,så ont!Men jag vet ju hur det är.Nu är det faktiskt länge sedan jag blev så här invalid.Medan jag jobbade hade jag detta nästan en gång per år.Sjukskriven många veckor varje gång.Inte varje år kanske,men ofta.Har varit mycket bättre nu,men det var nog snön som tog knäcken på mig.Man tror sig nog om att klara mera än man gör.Nu får jag lov att tänka efter före.....
--
Tråkigt att jag inte kan vara i Hertsö centrum idag,som meningen var.Brita och jag skulle vara där för Bagarstugans räkning.Alla föreningar, här i området ,är nån dag var och informerar om sin verksamhet.Det känns så taskigt att inte kunna ställa upp,men jag vågar inte riskera något.Nu får jag nog ta det lugnt ett tag.
--
--
Från det ena till det andra.
Hörde på TV och läste i tidningen om Birgitta Ohlsson(FP) som utsetts till EU-minister.Väldigt märkligt!Ingen vet vad hon ska göra där och varför hon ska dit.Hon har tydligen kämpat för att få denna post.Man undrar om det är enbart för att få en topp-position och skyhög lön,eller vad det är.Det finns redan ministrar som ansvarar för olika områden.Hon kan ju dessutom vara ganska kontroversiell i sina uttalanden,så nu får nog regeringen se upp lite.
Otroligt skumt måste jag tycka!
--
I kväll får jag tillbaka min kära bil.Viktorias bil ska vara fixad då.
Det är inte utan stt jag känner mig lite isolerad när den inte står under Carporten.Jag har ju inte behövt åka nånstans men ändå......
Fast det är skönt att man kan hjälpa sina barn när det behövs.Dom är ju det bästa man har.
--
Det var vad jag hade att "bluddra" om idag.
Adjö!

5 kommentarer:

Annica sa...

Tar mitt gamla, uttjatade råd: "Kom ihåg att på Bättringsvägen finns ingen hastighetsbegränsning!"

Gunnel sa...

Är det ischias som har däckat dig? Kommer ihåg att jag hört att du haft det tidigare.
Bäva månde Europa när Birgitta kommer. Hon ser alltid arg ut och är ganska kontroversiell. Dessutom har hon varit ordf. i Republikanska klubben.

Viktoria sa...

Tack mamma för lånet av bilen! Det var verkligen guld värt för vem vet hur jag skulle klarat att ta mig till jobbet annars?
Nu håller vi alla tummar vi har att det snart släpper det onda i benet/ryggen. Det är inte kul att ha så där.
*kram*

Patrik sa...

Ajdå, hoppas att krämporna släpper relativt fort så att du kan röra på dig, det brukar ju annars finnas en risk att det blir en ond cirkel när man måste hålla sig på "mattan".

Mycket snö har vi här i Götet också, otroligt men jag slipper ju skotta ;-) och det är faktiskt ganska skönt med snö isf det vanliga vintervädret i GBG. Norrbottningen sitter kvar i mig :-)
Kram//PP

Eva sa...

Skickar en liten hälsning till dig, trist att du är så dålig men jag hörde Viktoria sa att det inte var bra med din rygg. Noga att man klär sig MYCKET och håller sig varm. Sköt om dig och låt bli snön verkar som vi ska slippa ett tag i alla fall. Ha det så bra nu!

Bloggintresserade