söndag 31 oktober 2010

Söndag!

Det verkar som att min blogg inte är något som intresserar någon just nu.(förrutom några trogna vänner)Därför gör jag en liten paus.Får hitta andra sätt att skriva av mig.
Kommer att följa era andras bloggar med intresse och kommentera ändå.
--
Ha det så bra!
Hej så länge!
Jag vet att jag inte kommer att kunna låta bli allt för länge.

6 kommentarer:

Gunnel sa...

Yvonne! Vad trist om man inte får läsa din blogg. Det är ju du som fått igång mig. Jag hoppas du kommer tillbaka snabbt, mycket mycket snabbt.
Kram!

Sanna sa...

Jag håller med Gunnel! :) Och det är ju skönt att skriva av sig som sagt, även om ingen kommenterar på ett tag. Du ska ju göra det för din egen skull (även om vi andra är tacksamma) ;-)
Stor söndagskram!

Yvonne sa...

Kommentarer är som bensin.Tar den slut stannar bilen,hehe!
Visserligen skriver jag för min egen skull,men.....

Viktoria sa...

Jag håller med de andra. Du ska skriva för din egen skull. Det är säkert många som läser men som inte alltid kommenterar. Så gör ju jag men det handlar ju inte om att bloggen skulle vara tråkig eller så. Det handlar mer om ens egen ork just då. *kram*

Annica sa...

Naturligtvis ska du göra det du känner för, men det vore verkligen tråkigt om du tog paus från bloggandet.

Jag tycker också att kommentarer är trevliga, de gör en glad. Men mest skriver man för sig själv. Och om folk inte läser/kommenterar ens blogg så är det ju deras förlust. ;o)

Kerstin sa...

Du måste absolut fortsätta skriva!!! Jag är usel på att kommentera....men jag läser ofta din blogg, och tycker verkligen om den <3
Kram Kerstin

Bloggintresserade