tisdag 6 oktober 2009

Jaha!

Nu har jag nog väntat för länge med att tvätta fönstren.Det är för kallt,men det måste väl ändå bli nån dag som blir liiite varmare innan det smäller till på riktigt.
Har iallafall fått bort mina frusna blommor utifrån nu.Lite till rensande behövs det nog,men det var så kallt trots att solen sken.MÅSTE plocka fram en tjockare jacka.
Var även och handlade lite och var till graven.
Nu gnäller jag bara,men FY vad jag frös!

Inte så stor fantasi till middag idag.Färdigköpt sk."lyxpalt"m. lingonsylt.
Ja det var riktigt gott!Det är ju enda palten här som innehåller kornmjöl,och det vill jag ha.All annan palt man köper här är gjord på bara vetemjöl och det tycker inte jag är riktig palt.Är van hemmifrån att ha i drygt hälften kornmjöl.

En sak jag undrar över är vart vår rättskipning är på väg.
Mannen i Haparanda blev dömd till 6 månaders fängelse för så enormt grova barnporrbilder som han laddat hem.Hörde en polisman på radion.Han sa att det var det grövsta dom sett.Barnen var så små och blev i vissa fall torterade.Han sa även att dom hade varit tvungen att få psykiatrisk hjälp sen dom tittat på detta.
Man blir upprörd så det förslår.Mår illa när man tänker på det.6 månader,horribelt!!!

Nej nu ska jag lugna ner mig.
Få se om det regnar i morgon.Då kanske det är lite mildare så det är läge att se över det värsta på fönstren.Den som lever får se.
Annars är det väl bara att gilla läget eller blunda.

Ha en bra kväll!
Tjao!

2 kommentarer:

Vickan sa...

Vilket ruggväder det är idag! Usch o fy... Vi kan ju hoppas det lugnar sig till eftermiddagen så du får börja med fönstrena. Vi skulle också behöva men det är ju inte att tänka på med tanke på hur jag mår... :(
Jag är inte alls bättre, fy vad less jag blir. Har ont i bihålorna o är hes ännu.

Jag mår också så illa över det där med barnpornografin i Hpda! Det är så fruktansvärt och hemskt och ändå får han bara 6 månader??? Man blir mörkrädd.

Gunnel sa...

6 månaders fängelse ger antagligen fotboja i hemmet och tillgång till dator. Det finns inget värre brott än att skada våra minsta så visst borde karln ha ett betydligt strängare straff

Bloggintresserade